Di mana?

7:49 AM Faz.M 0 Comments

Currently at KL...

Follow my sis n her husband sbb dorang ade meeting di sini, Nyibuk je kan kami ni??hehe..Dah ade yg ajak aje gila tak ikut?heheh..Aku langsung xboleh tidur walaupun mata tersangatlah ngantuk dan badan tersangatlah letih. Ait?mcm aku pulak yg pregnant ye?huhu..mana taknya, pagi tadi pukul 4 ade sekumpulan cina memekik kat bawah. Entah gaduh psl ape aku pun tak tau. Kuat gila dorg beradu suara. Haila..terus tak boleh lelap mata selepas itu dgn hati dan minda yg tak berhenti berkata2 lagi. Aduhai, mcm2 hal. Kalau takde aral hari ni nak naik ke Bukit Tinggi. Memang dah lama sgt teringin nak ke sana, Alhamdulillah ada jgk yg membawa. To all the readers yg sempat menjenguk blog tak seberapa aku ni. Please..doakan kami selamat sampai ke tempat yg di tuju k...Amin..
We will here today..Insyaallah.. :)

0 orang bagi komen: