Aku Tak Bodoh~review

3:55 PM Faz.M 0 Comments

Assalamualaikum....
Movie ni aku tengok minggu lepas. Tu pun sebab jumpe kat YT. Kalau tak memang takkan dapat tengok la. Cerita yang ringkas tetapi padat dengan pengajaran buat para ibu bapa khususnya. Unsur2 humor yang diwujudkan pun nampak natural dan santai. Sesuai di tonton segenap lapisan masyarakat. 

Mengisahkan tetang kesibukan ibu bapa masa kini yang hanya menumpukan perhatian pada kerjaya dan mengabaikan anak2. Ibu bapa sekarang yang mereka tau cari duit untuk buat hidup senang supaya anak tak susah. Dorang hanya tau, "aku dah hantar kau pergi sekolah, kau kena belajar betul2." Bila anak buat silap terus blame anak dorang tanpa kenal pasti puncanya. So, aku sangat syorkan korang menonton AKU TAK BODOH. Klik link ni untuk menonton http://www.youtube.com/watch?v=8lsJoe0q9SQ

image from: arib2020.blogspot.com

0 orang bagi komen: