Simple jela...

8:46 PM Faz.M 0 Comments

Assalamualaikum...
Esok cuti oi!!!Macam tak rasa cuti la pulak sebab nak kena anta adik kesayangan aku balik ke Uitm. Walaupun la banyak keje nak kena settle kan ni. Aih! jadi burung hantu la aku malam ni siapkan slide presentation for this Monday.

Nak tak nak kena la buat jugak kan. Hari ni mau lenguh kaki aku berjalan ke Batu Pahat buat terjahan pada kedai competitors. Jangan tak tau kita orang ni dah jadi pengkritik tak bertauliah la pulak round kedai2 tu semua. Dah penat berjalan have to drive lagi. Nak2 bawak pulak manual car. Tegang gak la betis aku ni. Hanya mampu bertahan jela woi...

Sekarang nak pergi jengah anak buah aku pula..bye all... :)

0 orang bagi komen: