Sepintas Lalu..

4:19 PM Faz.M 5 Comments

Assalamualaikum...
Ingat atau tak yang hari ni aku kena attend interview???hehe...siapa la saya untuk yang lain ingatkan? Owh, the interview was going well. Yeke? Entah la. Sempoi aje interview tu. Takde la formal sangat. Aku beria prepare note omputeh. Last2 bahasa ibunda juga yang diguna :) Alhamdulillah la begitu. Tapi, ia betul2 buat aku blur sampaikan tak dapat nak ingat note omputeh tu untuk di translate kepada melayu. Haha..silly me. Padahal soalan dia tanya semua aku dah research dulu. Bengong mu Ayin!heheh

Tak kisahlah. Yang penting aku dah cuba. Dapat tak dapat itu perkara no. 2. Kalau dapat Alhamdulillah. Aku ikut saja aturan Allah swt buat diri aku. Bukan ke kita patut percaya kepada qada dan qadar? :) Sekarang ni feeling so sleepy budget tak cukup tidur. Padahal dah biasa dah tidur time2 gitu dan bangun time2 gitu. :p

Ok, memandang esok adalah Hari Ibu maka aku nak ucapakan Selamat Hari Ibu kepada Ibu ku tersayang Sa'adiah Mohd. Yusof sebab always support me doing everything that I like, tak memaksa aku dan memberi sebarang tekanan sepanjang hari pengangguran..heheh, kongsi canda tawa ketawa duka bersama aku, faham dan tak paksa aku ada pakwe..haha, belanja aku yang masih tak mampu belanja ibu aku sendiri and selalu masak sedap2 untuk kami semua.. :)
   


FOR MAK, AKAK SAYANG MAK SELALU DAN TERIMA KASIH KERANA MENJADI PENYOKONG YANG SETIA... :)

5 orang bagi komen:

akak p interview? kat mana?? eehhee~ pe cer? dpt dh???

ha ah..pegi xtau la..cam xdpt jr gayanye sbb rini da selasa org tu x call pon..xde rezki la tu..xpe la..ritu pun akak blur semcm cmne nk dpt..haha

akk!!!...ctew nora elena..mmg best la...owh..adaptasi novel ea..ok la 2..best~~

under fesyen juga ehh??? hehehe~ xpa2.. cuba lagi.. akak nak tau.. saya nnt bakal kerja kat D'apotic pharmacy.. ingat lagikn company tu?? hehehe.. kali ni saya minta lain plak jawatan.. Management trainee.. ehhehehehe~ boleh plakkkan dua kali interview kat sana... Puan Roma tu ingat saya lagi.. hahahaa~

eh, dia xkisah ea??hehe...skali akak da tolak xde plak dpt offer lg..huhu..xpe la..rezki kat mne2 pun ade kn?asalkn akak da dpt keje da besyukur sgt da ni.. :)