Aku Suka...Tapi...

12:09 PM Faz.M 4 Comments

Assalamualaikum...
Sekarang ada dekat JB sebab baru lepas balik interview Cikgu Tadika. Aku minta diberi masa 2,3 hari. Aku memang suka sangat. Lagi la dah tengok budak2 ni. Aih, geramnya aku tengok dorang. Comel Gila!! Bijak pulak tu.

Aku ada masalah jugak tentang gaji. Sikit gak la. Tapi, kalau fikir gaji jer sampai bila tak keje betul tak? Asal ada minat ok la kan..Aku pun cam berapa selesa nak duduk satu rumah dekat situ. 

Mak aku kata cari pengalaman apa salahnya. Aih, aku nak kena tanya orang lain jugak la. Tengok dorang kata apa. Pastu baru decide. Kalau ikut aku, aku nak terima. Insyaallah, lama2 boleh la biasakan diri.

Haih, cuba istikharah la gamaknye ye... 

4 orang bagi komen:

Namee Roslan said...

cikgu tadika? bestnyaaa :) saya teringin sgt nak jadi cikgu tadika tp saya garannnggg! hehe. takut lebam2 pulak budak2 kecil tu :) hehe.

woohooo~ pk masak2 yer, kak??? =D gud luck!!! :)

Namee: 2la jd cikgu utk bdk2 ni kne byk bersabar..xpenah ade pgklmn pun..tp, tringin nk cuba.. :)

Fieza: Ok, mesti habis msk punye pk nih..heheh

Namee: Macam tak pecaye this is u!!!x expect langsung namee sudi follow blog sengal saya ni..haha...thanks so much dear!!!