Bila Nameera Tekan Butang Follow

10:22 AM Faz.M 4 Comments


Assalamualaikum...
Semalamkan ada join segmen BA lagi. Selagi ada masa ni boleh la aku join. Nanti dah dok umah orang nak update blog pun tak sempat. Waaa...tak syoknyeee..mesti rindu gila time tu. Yela, blog ni la bf aku. Aku sangat2 sayang pada dia!!heheh...

Bukan nak bebel pasal tu sebenarnya. Apa da... :p

Aku kan ada update entri pasal kerja cikgu tadika yang aku pergi interview semalam. So, ada la masuk 2 komen. One of that, dari penyokong setia aku. Huhu. Fieza nama dia. Dia baca blog aku since takde siapa tahu until now. Thanks so much to her and we became friends now.. :)

Aih, menyimpang lagi..huhu. Pastu aku pun balas la komen. Kat situ tulis nama Nameera Rosli. Tak perasan lagi time tu. Tiba2 tengok kat follower ada gambo dia. Weh, tu Nameera la! Owner pada this blog http://nameeroslan.blogspot.com/



Apesal yang kau nak kecoh sangat ni? Tolong jangan menyampah dengan aku sebab aku ter'over excited' entah untuk ke berapa kali dah ni. Aku suka sebab Abang Ben Kita pernah buat entri pasal dia dan BA suka gaya penulisan dia same like me.

Thanks to u la Nameera coz sudi tekan button tu. Iyo la, i am nobody. Biasa punya orang yang sibuk nak menulis di blog sendiri. Ibarat bercakap tanpa pendengar dekat ruang maya ni. :)

Aku sangat2 menghargainya sama macam aku berterima kasih kepada setiap follower baru aku. Korang bukan saja pengikut aku tapi aku anggap lebih kepada supporters yang sudi membaca celoteh aku yang tak seberapa. 

Serius cakap, korang sangat bermakna untuk aku...TQ :D

4 orang bagi komen:

Namee Roslan said...

aaaa....so sweett. terima kasih si comel. :) saya follow ikhlas. nak cari bloglist baru :) blog adik best, saya suka. jadi cikgu tadika elok2 tau! :)cium semua kanak2 tu untuk saya :D

ehehe...tq lg skali..btw, sy bkn adik 2 u la...kita sebaya...namee lahit thn 88 kan??sy pon... :)

eh???eh??ehhhh??? ada komen pasaiii saya la kat sini??? wohoooo~ malu plak nama kena sebut2 kat blog org lain... ehehehe.. btw, kena thanks D'Apotic pharmacy baru dapat jumpa blog akak yg seronok dibaca ni... hehehe~ seronok dapat kenal akak jg~~ =D

hehe..no hal la..mmg kne sebut pun sbb fieza la org yg selalu komen kat blog akak...