Hari ni baru la Hari Bapa... :p

9:58 AM Faz.M 6 Comments


Assalamualaikum...
Sempena hari bapa hari ni aku nak ucap Selamat Hari Bapa kepada bapa tersayang, En. Misbae atau orang ramai kenali sebagai Wak. Huhu. Wong Jowo la katekan.

Ok, oleh kerana diri aku yang kurang alert, aku dah sambut father's day lebih awal. Bengong betul aku ni. Haha. Aku ingat dah lepas. Rupanya tarikhnya hari ni, 19 Jun. Aih, biasa camtu la. Hari ibu dengan Hari Bapa selalu aje buat kita lupa.

So, untuk hari bapa ni aku bagi papa sekeping kad yang tertulis sebuah puisi yang dah aku karang terlebih awal sebelum ni. Bajet kunun dah terlepas, ghopenye belum lagi. Heheh. Nak tau isi kandungan puisi aku untuk papa? Klik Sini

Envelope kad untuk Papa...

Kad bersama envelope...

I might be a designer. Tapi, kerja-kerja kreatif camni memang aku kureng sikit. So, ini jela yang mampu aku tarah kepala otak aku untuk bentukkan kad ni menjadi seperti itu. Harap maklum ye kawan-kawan. Hehe

p/s: Kita selalu doakan papa dalam keadaan sihat sejahtera dan dirahmati Allah. Insyaallah....

6 orang bagi komen:

Woohoo~ nice card la,kak!! celebrate dgn cake x???? ehehee~

heheh..tq dear..xde la..bg kad aje... :)

tapi p makan2 kat Pizza Hut,kn?? ehehhee~ ;D

owh, tu ikutkan kakk akak dgn husband dia la...lgpn lme da tak kuar dgn dorang be2..tu yg nyebok ikut tu..hehe

meyaemyliya said...

selamat hari papa papa . ahri2 pun hari papa :)

ahri?hahaha..hari la dik oi... :p