Ibarat kata SEPAH....

10:26 AM Faz.M 2 Comments

Assalamualaikum...
Wah, layout tukar lagi. Hehe. Susah betul nak jumpa tempelate yang betul2 boleh buat aku puas hati. Ini yang the best selagi tak menyusahkan aku. Lebih terang dan jelas. Kununnye la..haha.

Hari ni rasa bersemangat sikit sebab hati dan perasaan dah ok. Mungkin juga sebab tak sambung tidur lepas subuh macam selalu. Haha. Kantoi sudah..

Tapi, rutin sama jela pun. Ngadap lappy godeh itu ini buat my luvly blog. Haha. Lepas ngemas bagai tiba2 di seru satu semangat untuk cari kerja lain. :D

Ibarat kata kumpulan SEPAH, "Barang yang lepas jangan di kenang."

Ha, jangan nak kondem aku pulak sebab kata itu ibarat si Sepah. Aku cakap camtu sebab Sepah dah popularkan balik ibarat melayu lama. Bagus la kan. At least, kita sebagai orang melayu ni tak lupa pasal tu semua.

Hope, hari aku di permudahkan Allah s.w.t. Doakan sama2 ya kawan2.. :)

2 orang bagi komen:

Dda Ly said...

walaupon kenkadang terkenang² juga, kena cecepat sedarkan diri..hehe kalau dikenangkan sangat nnt takut binasa pulak..:)

meh ke rumah..
~Damia dan JKM~
keep in touch ye..♥♥♥

betul2..tkot rse menyesal sbnrnye..haha..mak ayah pun da bg isyarat xsdp ati aku nk dengor..heheh..