Jangan Gelak Ea... :D

7:07 PM Faz.M 0 Comments


Assalamualaikum...
Oleh sebab ujung tahun lepas baru ada blog sendiri, banyak yang aku tak tau tentang blog. Maksud aku cara nak tambah macam2 jenis widget kat blog kita tu.

Since blog ni wujud aku banyak explore sendiri jela. Nak tanya segan. Paling2 pun aku tanya adik aku jela. Tu pun kalau dia baik hati nak jawab, dia jawab la. Kalau tak, "Cari sendiri.."

Waaa....bersusah payah la aku belajar sendiri. So, tadi time tengah baca2 blog orang lain aku terpandang la kotak2 kat bawah entri tu. Aku memang teringin gila nak letak kat blog aku. Tapi, aku tak tau benda alah tu di panggil apa. Pastu nampak la, time aku klik box tu ada tulis LINK WITHIN.

Over excited dah ni, cari la camno den nak lotak ni ha. Pastu dah add gadget, masuk widget code. Taddaaa!! dah wujud pun box kat bawah tu. Sonoknnyyeeee!!!Hehe..korang jangan gelakkan aku ye. Aku memang nak tanye korang tapi, tapi...

Aku tak tau nama spesifik benda tu. Nasib baik jugak la dah terjumpa sendiri. Hehe...



Itu dia!!!huhu

0 orang bagi komen: