Jual Sayur :p

11:46 PM Faz.M 2 Comments


Assalamualaikum...
Bukak2 blog follower dah meningkat ke angka 51 orang. Again, dan aku takkan bosan untuk ucapkannya. TERIMA KASIH SEMUA!!!

Sekarang baru tahu cara betul untuk promote blog and tambah follower. Next time akan lebih aktif join segmen2 ni semua. Insyaallah, selagi berkesempatan. :)

Ok, sekarang terpaksa mengaku bahawa sangat upset bila Erul di umumkan tersingkir konsert kali ni. 
Oi, layan AF ke??
Haha..kena admit aku memang layan since AF1 lagi. Reason nye sangat mudah sebab aku suka menyanyi.

Aku tak sangka Erul keluar sebab pada aku dia sangat berbakat dan bersemangat setiap kali performed on stage. Ea, mula2 dulu aku tak suka dia tau sebab dia peminat kipas susah mati K-Pop. Tapi, bila tengok bakat dia baru tau not bad jugak budak ni. Memang tak patut dia keluar. Tapi, tu la aku tau tengok je. Mengundi memang tak la. Haha. Apa2 pun Good Luck untuk dia la lepas ni. :)

2 orang bagi komen:

tahniah kak followers dah bertambah..satu lagi,klau nak promote entri,daftar kat apesal.com..keep blogging!!

aish, mcm mng award pula pkai tahniah2...hehe..btw thanks ye annys 4 ur support also 4 ur info.. :)