Oho...hoi!

7:07 PM Faz.M 0 Comments

Assalamualaikum...
Ahaha..tajuk entri macam nak main2..heheh. Apo la..tadi aku dah pun pergi ke HQ untuk hantar surat resign. Gilo wo..sampai satu jam aku kena bersoal jawab dengan dorang.

Macam2 soalan dorang terjah dekat aku. Sungguh2 dia nak tau sebab apa aku nak berhenti. Maaf cakap la. Tepaksa gak kelentong sana sini. Kalau terkantoi nanti nasib sendiri la weh. Berani buat berani la tanggung kan? Tau takpe... :)

Aku dapat tau Si A pun nak berhenti gak. Dia lagi la. Suka suki terus tak pergi praktikal rini. At least, aku bagi tau gak la nak hantar surat resign tu. Kawan aku Si W pun sama sungguh2 nak berhenti. Tapi, aku jela terlebih advance terus hantar surat resign ke sana. Aih, macam2 pe'el dorang ni. Detail nye aku tak boleh la nak stori. Kang blog aku kena hentam pulak. :p

Senang kata ia melibatkan isu yang tersangatlah sensitif. Nak tau apa aku rasa? Tiba2 je aku rasa bebas sangat. Dah tak serabut kepala aku macam hari2 yang lepas. Rasa lega je. Tak tau kenapa. Aku dah inform kat tempat keje lama nak keje kat situ. Tu pun kalau ada kosong. Kalau tak ye 'nashib' badan. Heheh.

Upcoming interview: Cikgu tadika dekat Tebrau sana. Mak aih, jauh la pulak. Tapi aku memang teringin gila nak jadi cikgu tadika. SUKA!!! :D
Sedang berfikiran gamaknya. Em...

Ok la, esok2 sambung stori lagi k. Try cari isu yang lebih menarik besides then my work yang dah tamat. Haha..

0 orang bagi komen: