SAYA BLOGGER HIJAU YANG CINTAKAN KEHIJAUAN DUNIA..

1:42 PM Faz.M 26 Comments

Santai Bersama BEN ASHAARI

Di kala keboringan, saja join lagi segmen oleh Abang Ben Kita ni. Ha..memang la sebelum ni ada join jugak. Tapi, tu segmen lain. Nak join? Klik Sini

Sebelum tu, kena karang sedikit ayat ye...

DUNIA BLOG BERMAKNA BAGI SAYA KERANA:


1) Tak ada lain sebab selain dari, SAYA SUKA MENULIS
2) Untuk kongsi cerita yang tak berapa best mana pun..heheh
3) Untuk kongsi karya aku sebagai penulis HIJAU.
4) Untuk tambah kenalan dan baca hasil tulisan dorang juga. :)
5) Untuk tingkatkan gaya penulisan aku.


Yang penting, aku tulis blog sebab aku memang suka gila MENULIS. :D

26 orang bagi komen:

eden pun sempat join segmen ni :)

anem ahia said...

hi...come direct from blog abang ben..hello hello la kite balik...:P

singgah dari blog B.A.salam kenal.. :)

Wahida said...

Selamat berkenalan semua... :D

shat said...

hi blogger hijau. nice blog. followed :)

Hai shat!!!tq, blog kita biasa2 jela..thanks tau follow.. :)

Fika Rozaidi said...

singgah! suka blog ni sbb kemas =)

singgah dari blog BA....

shopping2u said...

jln2 kt sini dri blog beng beng boom.. dan terus follow dia sekali.. :).. mampir sini deh ..

http://www.my-shopping2u.com

UpProfits said...

Abg Ben ajak jenguk Blog Geng Hijau nih! hehe

UpProfits Latest Entry : Artis vs Bloggers | Cari pasal atau Publisiti Murahan?

solomolo said...

singgah sebelum segmen tutup...
happy blogging...
[^_^]

,salam perkenalan...
singgah dari blog BA...

da join yg semalam punya... hari ni cuma nak melawat blogger hijau... hee

,happy blogging...(^^,)

baru sahaja join segmen ini..

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
aipp.. aippp..
Nadh wat lawatan kat geng blogger ijau ni. :)

Salam ziarah, salam lawat dari Nadh. :)

Jemput la baca 100 Letters of LOVE
dan Pemes Versi Nadh


rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

mrs redzuan said...

dari segmen ben =)

piko said...

hye.. i'm green too..:)).. follow awak..

wah, ramainye bg komen..tima kasih..akan jenguk blog anda semua juga..thanks too kpd yg follow blog sy ye.. :)

Udy said...

singgah sini dari blog abg ben ..

singgah dan follow anda . singgah dari morocco . bonjour . (;

Owh, tq Udy..moga baik2 aje di sana ye... :)

Azzah said...

singgah n follow dari blog BA

Thanks a lot Azzah... :)

* Zaleta * said...

malam ni melancong ke sini...dr segmen abg ben....n folo u...

happy blogging...:)

GaRy™ said...

gary singgah dari blog abang ben!! gary follow cne yer~..

Salam kenal. Jemput singgah blog ciput saya :)

http://rilek-sat.blogspot.com/

Thanks to Zaleta, Gary n Farid... :)
Tq sbb jengah dan jd pengikut blog sy ye.. :)