It becomes to 100!

12:47 PM Faz.M 6 Comments


Assalamualaikum...
Berapa hari ni kena mengaku secara jujur aku menanti angka 99 follower aku naik ke 100. Then, aku menanti penuh sabar sebab nak tengok ada tak yang sudi jadi follower ke-100 aku. Heheh. Tak malu betul aku ni. Huhu. Serius, aku pun sedar la yang blog aku ni biasa-biasa aje. Jadi, bila ada yang sudi main tekan-tekan button follow tu rasa terharu bagai nak GILA! :p

So, aku ingin berterima kasih kepada this girl yang aku tak dapat nak bukak blog dia sebab dia tak tinggalkan link. Sangat kecewa. Aku hanya boleh tunjuk gambar dan nama saja. ke aku yg tak tahu nak cari link dia? Ahaha..tu la kadang-kadang aku ni terlebih sengal jugak.

Entri ni aku dedicate khas untuk si gadis Miamantol :) sebab dia dah jadi follower aku yang ke-100. Dik, kalau terbaca this entry please drop your comment here ok. Akak ni pun teringin nak to know you better gak. Follow blog adik balik ke, mana tau kan? So, sila bagi respond balik ye dik.. :)

Thanks to her sebab menjadikan follower aku ke 3 angka... :D

6 orang bagi komen:

brutal's mia said...

heyy :) sape Miamantol tuu ?? mcm sayee jee . haha :D

ha..kamu rupanye..hehe...anyway, thanks sbb follow akak...t akak follow blk ye.. :)

brutal's mia said...

ehe . yee saya lha :) oke . takdek hal . btw , blog nii simple and cumillll . hehe .

hehe..tq dik...rjin2 baca entri akak ye.. :)

wow,,,100,,hebatt!!!
cayalah dikk,,,

ahaha...takde menda la...biase je tu...org lain da beribu kak oi..heheh