A wishes to you Kak...

12:11 PM Faz.M 2 Comments


Assalamualaikum...
Hari ni 14 Julai merupakan hari lahir kakak aku yang kedua. Kami semua panggil dia Ninie. Dalam adik-beradik kami yang berlima ni Ninie la orang kedua yang sambut birthday. Aku la yang jadi orang pertama. Awal-awal tahun dah lahir. Hehe.

So, aku nak wish Selamat Hari Lahir buat kakak aku yang tersayang. Aku sentiasa akan mendoakan kesejahteraan hidup dia di dunia dan akhirat. Moga rezeki dia sekeluarga melimpah ruah, hidup bahagia bersama orang yang tersayang dan menjadi ibu yang terbaik buat Muhammad Iskandar Wafiy. 


Big smile to my nephew yang comey lotey tu. :D 

Ha..kan comey tu...hehe


Kami semua sangat happy dengan kehadiran anak buah kami tu. Yela, kadang fikir tak sangka dah ada anak buah. Paling tak sangka sebab akak aku dah jadi seorang ibu. Betapa terduganya kakak aku untuk bergelar seorang ibu hanya Allah saja yang tahu. Yang paling penting kami semua bersyukur sebab Is Wafiy dapat membesar dan semakin sihat sekarang. Alhamdulillah...

Ok la..itu saja ucapan aku buat kakak tersayang.. Ninie

p/s: Pinjam gambo ye kakak dan abang iparku..heheh

2 orang bagi komen:

comel baby tu ^^

"salam perkenalan"

tenkiu adikku,,

muahhh,,muahhh,,