Saje update...

12:02 AM Faz.M 4 Comments


Assalamualaikum...
Entri ringkas supaya blog tak sepi. Padahal mata dah ngantuk. Entah apa yang aku buat tiap hari sampai tak sempat nak update blog. Cerita tu ada. Tapi, sekali dah menulis ambil masa yang panjang. So, tulis la seringkas yang boleh. Ringkas ke??? :p

Lately ni ramai blogger mengeluh sebab tak ramai yang update blog. Memang betul pun. Masing-masing semakin sibuk. Ke dah jemu ek??Entah la. Aku rasa tak la kot. Semuanya sebab takde banyak masa nak create story yang menarik untuk orang lain baca.

Siapa kata jadi blogger ni senang? Takkan nak buat entri hentam keromo je. At least, buat orang senyum baca entri kita pun jadi la. Heheh.

Dah la. Kang makin panjang entri aku. 
Selamat malam kepada penjengah semua... :)

4 orang bagi komen:

Saiazuan said...

mungkin beberapa ketika ni aku msih mampu update walaupn bz.. tp esok lusa? hmm

takpe, if da btul2 free blh la Zuan update..ade sorg rakan blogger yg slalu wat entri cam Zuan..tp, skrg dia bz sgt kot da jrg sgt update..nsib baik la ada Zuan kn..hehe

Heidi Shafiq said...

aku dah jemu dgn blog.. -_-"

eh, jgn la heidi..ala, blog ni sambil2 je..best ape..huhu.. :)