Selamat Weekend semua... :p

11:11 AM Faz.M 0 Comments



Assalamualaikum....
Happy weekend semua...
Ikut suka aku je nak letak tajuk entri macam mana. :p
Alhamdulillah..hari ini lebih tenang. Tak mau serabutkan kepala otak. Past is past and just look to the future. Tak nak sedih-sedih, ingat-ingat. Nanti rasa serba salah tak habis-habis menguasai diri. Hari ni nak lepak je dekat rumah. Rasa macam dah lama tak lepak dekat rumah. I mean betul-betul LEPAK. Sebelum ni sangatlah full with an activity. Last week berjalan tak ingat dunia. This week just wanna stay at home.

Owh, nak buat apa lagi. Em..teruskan ITB projek. Dah lama tak update new skirt. Try to produce at least one skirt today. Tempahan untuk hujung tahun banyak jugak. Alhamdulillah, back to school katanya. Itu yang ada tempahan untuk dijahit itu. Lain-lain? Tak sabar nak siapkan dress for my sis. Idea dah ada, tinggal nak minta persetujuan empunya badan. Lagi? banyak jugak yang tergendala. Hoping that it will run smoothly.

Next week, planning nak ke KL tak tahu jadi ke tak. Teringin nak menjengah ke wedding anak Puan Nani Rostam, kakak kepada Hanis. Tapi, segan yang amat nak pergi plus takde kad sebagai penunjuk alamat untuk ke sana. So, kalau dapat kad baru pergi. Kalau tak kena change the plan dengan pergi round-round KL with my sibling. Jangan tinggal harapan sudah. Haha.

Ok la, that's all. Just live your life with positive thinking and please smile always.... ;D

0 orang bagi komen: