Hlovate, Anthem & masih misteri

10:26 PM Faz.M 2 Comments

Assalamualaikum...
Apa khabar semua. Masih ada yang datang menjengah ke? Kalau ada alhamdulillah. Kalau takde? Alhamdulillah jugak. Masa tu berjalan. Menjadi blogger pun ibarat satu trend yang tiba2 sepi ditelan social network yang kian melambak. No matter what happen selagi punya masa dan kesempatan saya akan cuba menulis diruang kecil ini. : )

So, jom mula cerita. Memori ni jadi maybe dalan bulan 5 yang lepas bila tiba2 naik notification di FB yang mysterious Hlovate liked my comment. Wohaa. Hlovate terklik ke apa ni? Hehe. Dengan penuh excited post something di wallnya. Dan wohaa again! Dia reply. Huhu. Maybe for those who not know Hlovate, dorang takkan kisah pun. Tapi, bagi peminat karya beliau ia tersangatlah bermakna. Hlovate. Si misteri. Komen post anda. Thats amazing you know. :)

Satgi saya share gambar wall post saya tu ye.

Lagi satu story. Atas dasar kelembapan atau dah tak amek tahu hal dunia ke apa, seminggu lepas baru saya tahu yang novel Anthem tu dah wujud. Huhu. Saya sempat baca di blogdrive Hlovate, copy and simpan dalam laptop. Sorry Hlovate. Tak berniat apa pun. Just minat baca karya you saja. :p

Dapat tahu pun lepas tetiba berniat nak beli buku dekat web Jemari Seni. Masa ternampak. What? Wow? Macam tak percaya yang rupanya Anthem dah keluar. Lama kot nak tunggu Hlovate yang always busy tamatkan karya Anthem ni. Sekarang ni sedang membaca lagi. Time free je pun boleh baca. huhu.

Seronoknye beli dekat JS ni sebab dapat 20% for each book. Lepas tu takde postage. Syok tu. Dan2 beli dua terus. Anthem dan Versus. Walaupun Versus dah penah baca. Tapi, sebab dia sangat relate dengan penghijrahan diri saya. Maka, wajiblah saya simpan satu. Orite, tengok le dua gambo yang tak seberapa ni.

Happy weekend & jaga diri baik2.
Thanks sudi jengah. ;)

2 orang bagi komen:

Tersenyum membaca entri ini. Hlovate's die hard fan :)

alamak ai..segan pulak kita..hehe..thanks sudi jengah n drop comment.. :)