Falling in love with cupcake

12:36 PM Faz.M 0 Comments


Assalamualaikum...
Hai semua. Sejak dua menjak ni saya tetiba tersuka dengan background and theme cupcake. Comel ok. Geram je tengok. Tak pasal2 background blog pun letak gambo cupcake comel. Nak tengok ape lagi yang saya dah cupcake kan?hehe


Ini theme hp..bwh tu ada cik cupcake.. ;)


Yang ni pulak sms theme saya..comelkan..
ehem..sila abaikan kandungan sms tu ye.. :p

Ha..ni layout blog saya. Meriahkan? dengan cik cupcake berderet berwarna-warni..ewah..

Yang ini pulak Google Chrome punya theme. Nak jugak letak cupcake theme. Hehe.

Kenapa cupcake? Entah ek. Rasa macam cute 'gila' dengan warna dia yang sweet. Comel la senang cakap. Tiba2 je pun suka theme and gambar cupcake ni. Lagi2 yang diletak mata mulut bagai. Lagi la nampak kartun n cute!

p/s: Suka makan cupcake tak? Em, semua kek pun bedal aje. Lagi la yang ada krim. Dapnyeee.

0 orang bagi komen: