20 Facts About Me

1:44 PM Faz.M 0 Comments

1. I like blue. Tiap kali raya walaupun warna lain tetap terselit warna biru.
2. I like reading. Artikel ke, cerpen ke, novel ke. Yang penting baca.
3. Ada Diploma in Fashion Design. Tapi, takde la stylo or fashionista sgt. Biasa2 je.
4. I like cooking. Tapi, takde masa sangat nak memasak.
5. I love kids very much. Dorang comel sangat.
6. Suka dengar lagu.
7. I like to sing. Sendiri dengar boleh la.
8. Tak berapa gemar makan coklat.
9. Suka makan kek.
10. Kadang2 suka fikir dalam2 lepas tu down sendiri. Lepas tidur n bangun ok dah.
11. Berangan nak jadi penulis. Tapi, tak kesampaian sebab karya selalu stop macam tu aje. No ending.
12. Sekarang suka pakai dress/jubah sbb senang 1 piece aje. Jeans mmg dah tak wujud dalam list.
13. I don't like driving sebab tak berapa cekap n cepat gelabah.
14. I love cat. Dekat rumah ada 6 ekor kucing.
15. I live with 1 eye since 7 years ago. Mata kanan dah tak nampak langsung n yes I'm blind. :)
16. Hard to accept any negative comment.
17. Tak pandai main game. Malas nak fikir n cepat bosan.
18. My family are my truly friend. Sekarang banyak share dgn adik bongsu kita sbb dia je ada kat rumah. Haha.
19. Sangat sayangkan adik-adik. Meya & Amin.
20. Cepat touching. Fragile me. Heheh.

0 orang bagi komen: