Random thought #2

6:30 AM Faz.M 2 Comments

And this is about me...
Rajin jugak la ngemas
Boleh jugak la memasak kalau refer resipi tu inshaallah menjadi
Cumanya lauk rendang tak pernah try lagi..
Suka jugak la buat kek bila teringin
Pandai jugak la menjahit
Sebab apa ngaku pandai?
Sebab kalau menjahit jadi la baju idok le jadi sarung bantal tetiba

Dan semua kriteria di atas mungkin dicari kebanyakan lelaki. But, kriteria tu semua tak dipandang apabila saya nyatakan kekurangan saya iaitu...

I lost my right vision from the accident that happen to me 10 years ago. Takde la terus tak nampak. Slowly until I'm 19 then terus gelap dunia belah kanan aku.
Haha

And last but not least..kekurangan paling ketara is saya tak tergolong dalam mereka yang CANTIK. And I believe that is the criteria yang dilihat oleh seorang lelaki.

P/s: Hey! Chill this is just a random thought. :D

#Searching4MyMan

2 orang bagi komen:

saya said...

kak Rien,

i miss you so muchhh!

iAllah the right man will come. Allah is preparing him.

believe!

love yaa

Miss u to adik!!
Inshaallah..i believe on that. Masa belum tiba lagi sebab aturan Allah tu cantik. Dia lebih tahu kan?saja2 je luah2 share2. Hehe. Sebab jarang buatkan?btw, tq iffah sayang! ;)