Selamat Beraya!

8:44 AM Faz.M 2 Comments

Assalamualaikum...
Nak ucap selamat hari raya macam dah terlambat. So, kita ucap selamat beraya jela sebab sekarang tengah musim orang meround dari rumah ke rumah. Open house sana sini. Daku saja yang terperap di rumah. jangan tak percaya sejak balik dari kampung saya memang tak pergi beraya mana-mana pun lagi. Alhamdulillah, syukur sebab rezeki lepas raya datang awal. So, kena la siapkan order yang dah datang lebih awal. seronok jugak sebenarnya sebab mood menjahit tu still ada lagi. 

Takaballahuminnawaminkum... 

2 orang bagi komen:

saya said...

Akkkkk. Rindu nyaa. :))
Slmt hari raya! Minna waminkum taqabbal ya kareem


Faz.M said...

Allah..akak pun rindu awak jugak ni. Moga sentiasa dalam rahmat Allah. amiin.