I Luv Islam

10:10 PM Faz.M 0 Comments

Bismillahirahmanirahim...
Tetiba sekarang rasa sedih.
Sebab....
Sebab...

Website Iluvislam.com dah tak wujud lagi. Memang la. Dah lama jugak tak bukak that website. Tapi, hari ni bila ada masa sikit nak go through all the article yang selalu update dekat website tu. Cari2 dah takde. Sedihnya. Search dekat google just FB link yang keluar.

Why?

Ada sesiapa tahu kenapa?

Saya ikuti jugak perkembangan founder ILI. Perasan jugak dia dah involve dalam bisnes lain. Tapi, tak sangka pulak sampai website ni dah takde kan. Saya rasa sedih sangat pun sebab to be honest website ni banyak bantu saya untuk dapat info2 tentang Islam dengan cara yang mudah. Siap print the article and keep it as a reference. Tahun 2011 tak silap. Rasanya last year website ni still ada. 

Sedih la kan. It's a really good website for a person like me masa mula2 berhijrah dulu. Bersyukur jugak because I still keep the best article untuk rujukan in the future. 

Tapi, nak buat macam mana kan? Life goes on. At least, Langitilahi.com still ada untuk share macam2 article. Bye2 Ilucislam.com....

0 orang bagi komen: