Kita semua berbeza

12:23 AM Faz.M 0 Comments

Bismillahirahmanirahim...
Tetiba terasa tersangatlah rindu untuk menulis. Hari ni otak macam serabut setelah membaca macam2 karenah status di FB dan blog2 bersepah. Dari perihal diri orang sampai ke perihal agama. Naik konpius di buatnya.

Semua orang dok nak meluah pendapat peribadi. Nak sangat dapat title keyboard warrior tu. Saya ni pulak lebih suka jadi pemerhati.

You know. Untuk menilai dan menjadi juri itu bukan kita. Memang benar kata Rasulullah Sallahu Alayhi Wassalam. Lebih baik diam dari berkata2.

Tangan tu.
Tangan tu.

Lebih baik stop taip yang bukan2.

Tak hebat pun jadi keyboard warrior.

Yes, tak salah nak beri pandangan sebab pendapat orang berbeza2. But, please lihat diri sendiri sebelum nak mengata orang lain.

#Hariniotakpenat

0 orang bagi komen: