Mana Blogger?

4:12 PM Faz.M 0 Comments


Bismillahirahmanirahim...
Alhamdulillah..dapat tarik nafas panjang2 hari ni setelah hampir seminggu menyiapkan order. Bila dah ad masa ni maksudnya dapat la menulis sikit dan buat apa-apa yang patut. Tadi dok cek bloglist yang kita follow. Rasa sedih gila sebab ramai dah yang tak update blog. Ada tu dah tak wujud dah blog dorang sedangkan dulu boleh berbangga when people call you a blogger. Sekarang ramai orang sibuk berinstagram je ke? 

Agak2 yang tak update 2,3 tahun tu saya pun delete jela from list. You know, walaupun saya keep update my blog, yang namanya pembaca tu dah takde. Mana pergi semua orang ni ek? Maybe sebab orang lebih gemar baca apa yang di share di FB since button share tu di wujudkan. Semua orang refer terus ke situ. Takdenye nak bukak2 blog lagi dah.

But, it's ok. Kalau kita betul2 minat menulis just go on asalkan isi kandungan setiap post tu tak berlebih2 atau mengaibkan sesiapa. Ikut diri masing2 la selesa share tentang apa. Saya share random things aje. Tak kisah walaupun takde yang baca.

p/s: Takde apa yang kekal dalam dunia ni melainkan Allah Taala.

0 orang bagi komen: