28

8:57 PM Faz.M 0 Comments

بسم اللة الرحمنالرحيم...
Syukur dan bimbang thats the real feeling bila umur makin meningkat ni. Syukur kerana Allah masih beri peluang untuk bernafas dan memperbaiki diri jadi lebih baik lagi. Bimbang sebab dah 28 bayang2 jodoh I belum nampak lagi. Hahah.

And dah lama jugak tak rasa bila hari lahir kita tu hanya famli dan orang yang betul2 ingat aje yang wish. Ramai kawan yang wish bila fb remind dekat dorang. Tapi, betul2 belum tentu ingatkan. So, rasa bersyukur sangat bila famli dengan sahabat yang sorang tu masih ingat dan hargai kita.

Pasal hadiah atau ape pun tak penting. Doa saja dah cukup untuk saya. Alhamdulillah. Syukur. Kata orang, bila umur kita ni makin meningkat, mati tu makin dekat dengan kita. We never know. Walaupun angka 28 tu macam terlalu kecil nak di bandingkn dengan angka 60 atau 90. Setiap yang bernyawa pasti akan mati. That is for sure everybody will face it. Moga kita semua berada dalam lindungan keberkatan dan rahmat Allah dan mati dalam keadaan khusnul khatimah. Amiin Ya Rabb.

0 orang bagi komen: