Random update

6:53 PM Faz.M 0 Comments

بسم الله الرحمن الرحيم...
Hai blog sepi. Masih rindu untuk menulis walaupun takde apa untuk dikongsi. Alhamdulillah, syukur. Semuanya baik2 aje. Masih bekerja dan masih single. Haha.

Iye la. Tiap2 hujung minggu ada aje orang yang naik pelamin. Masing2 nak kejar masa. Apa yang di kejar pun tak tau la. Heheh. But, actually ni yang my lil sis selalu cakap. Orang sekarang macam nak cepat2 kawen.

Tapi, yela. Tu kan namanya jodoh dah sampai. I just really hope for a better future. You know bersangka baik saja la dengan Allah. He knows the best. Keep praying dan sabar.

Bosan jugak la cakap pasal kawen ni. Tapi, tak boleh nak elak sebab if takde orang dekat2 yang tanya pun bila kita tengok ramai kawan2 yang dah move forward mesti la ada tercuit rasa hati tu kan.

Ok laa..kita saja update suka2. Esok2 nak kongsi pape kita menaip la lagi.

Tata.

0 orang bagi komen: