Semanis Madu

1:27 PM Faz.M 0 Comments

بسم الله الرحمن اارحيم...
Tak tau la ini sejenis addiction ke ape. Tapi, sejak tau Kak Nana shoot untuk drama ni kita terus semangat nak nonton. Tak pernah missed since 1st episode. Tak sangka Kak Nana punya bakat lakonan terserlah. Mimik muka sangat menjadi. Plus, heronye lakonan Alif Satar sangat menjadi walaupun ada gap umur yang agak jauh antara dorang bedua. Tapi, sikit pun tak halang dorang untuk ada chemistry bagi menjayakan watak Hani dan Ahnaf.

Maybe its a bit cliche bila novel di adaptasi menjadi drama. But, this drama is quite different sebab scene dorang tak jadi kahwin tu benar2 wujud and bukannya mimpi like other drama.

Ramai jugak yang setuju Kak Nana menjaga batas2 nya sebagai seorang muslimah dengan baik. No scene touching2 between other actor walaupun scene tu sweet dan romantik. Auratnye pun masih terjaga dengan baik. Mungkin sebab tu la drama ni ada tarikan yang tersendiri.

So, let see what happen in the next episode. :)

0 orang bagi komen: