After a week...

5:56 AM Faz.M 0 Comments

Seminggu selepas kejadian hati yang remuk redam kacau bilau still ada something missing in my life. Maybe it would be different pada orang lain yang boleh anggap problem like this adalah biasa2 saja. But, as for me yang take it too seriously camni la jadinya.

Impact dari itu aku still rasa ramai orang tak puas hati dengan aku. Ramai yang tak senang bila aku happy. Bila keluar rumah jalan2 aku rasa insecure. Sampai camtu sekali. Takut nak share apa2 tentang life aku in any social media include my own ig. Walaupun my ig is my private life for certain people only. Still ada rasa macam tu.

Itu adalah impact yang aku kena tanggung daripada kata2/lisan seseorang terhadap aku. Sampai aku rasa takde fesbuk pun takpe la. Tetiba rasa if I had to post something nanti dorang tau pasal aku. Aku rasa tak tenang. Macam ni aku rasa ok. Aku tak tau sampai bila aku akan rasa macam ni.

Aku masih cuba cari kekuatan untuk mulakan apa yang aku nak mulakan. Moga Allah sentiasa bersama aku dalam perjalanan beronak liku ini. Inshaallah.

0 orang bagi komen: